Arctic Tunnel -yhteistyökumppani Plastika Kritis
......................................................................................................................
Vuonna 2003 asennettiin uudet 3-kerrosmuovin tuotantolinjat USA:han ja Saksaan polytunnelien erikoismuovien tuotannon lisäämiseksi.

Linja on suunniteltu tuottamaan uusimman sukupolven erittäin vahvoja polyeteenimuoveja ja sitä ohjataan hienostuneella tietokonejärjestelmällä.

Räätälöity kaksinkertainen C-taittojärjestelmä täysin automatisoituine taitoksineen tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin taitosvaihtoehtoihin ja varastointia, käsittelyä ja asennuksia helpottaviin rullakokoihin.

Uusi linja lisää kapasiteettia 50 % ja parantaa samalla joustavuutta ja lyhentää toimitusaikaa ja on merkittävällä tavalla vaikuttamassa Plastika Kritis -yhtiön pyrkimykseen olla polytunnelimuovien ykköstuottaja maailmassa.

PLASTIKA KRITIS oli ensimmäinen 3-kerrosteknologiaa kasvihuonemuovien tuotannossa käyttävä yhtiö maailmassa (v. 1983). Siksi yhtiöllä on hallussaan arvokasta kokemusta tässä uusimmassa teknologiassa.

3-kerroskalvot koostuvat kolmesta erottamattomasta kerroksesta erilaisia polymeerejä ja lisäaineita.

Jokainen niistä edistää muovin laatua hyödyllisillä ominaisuuksillaan yhdistämällä kaikki edut parhaalla mahdollisella tavalla.

PLASTIKA KRITIS on ainoa maatalouden muovikalvojen tuottaja joka valmistaa itse kaikki lisäaineet (UV, IR, tippumisenesto, anti-sumu, jne.), jotka antavat kalvoille niiden erityisominaisuudet.

Tämä tarjoaa PLASTIKA KRITIS -yhtiölle ainutlaatuisen joustavuuden tuottaa pienemmillä kustannuksilla laajaa kalvovalikoimaa sopeutettuna kunkin alueen tai viljelykasvin erityistarpeisiin.

Oma lisäainetuotanto varmistaa optimaalisen lisäainevalikoiman ja laatukontrollin alusta loppuun antaen yhtiölle ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kilpailukykyinen hinta erinomaiseen laatuun.
Alle produkta bestiller du på www.hagebutikken.no

VAHVA VAIHTOEHTO
Arctic Tunnel

Create your badge